افزونه پارسی دیت را نصب کنید
×
مقامات پرو مردی ۲۸ ساله اهل کره جنوبی را به اتهام تلاش برای قاچاق صدها تارانتولا (گونه‌ای از عنکبوت‌های بزرگ)، هزارپا و مورچه گلوله‌زن از این کشور آمریکای جنوبی، دستگیر کردند.
قاچاقچی عنکبوت‌ها در پرو دستگیر شد
  • کد نوشته: 1157
  • نوامبر 22, 2024
  • 7 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    مأموران در فرودگاه بین‌المللی «خورخه چاوز» در «لیما»، پایتخت پرو در حال انجام بررسی‌های امنیتی به مردی مشکوک شدند که به نظر می‌رسید شکمی برآمده دارد.

    طبق بیانیه‌ای که توسط سازمان ملی جنگل‌ها و حیات‌وحش پرو منتشر شد، مأموران از این فرد خواستند لباسش را بالا بزند.

    پس از اینکه مرد این کار را انجام داد، آنها ده‌ها کیسه و ظروف پلاستیکی استتارشده را پیدا کردند که با نوار چسب و با دو کمربند به دور کمر او بسته شده بودند.

    با بررسی بیشتر، مأموران صدها موجود سیاه و در حال خزیدن را مشاهده کردند که شامل ۳۵ تارانتولای بالغ به اندازه دست، ۲۸۵ تارانتولای نابالغ، ۱۱۰ هزارپا و ۹ مورچه گلوله‌ای می‌شدند.

    مقامات حیات وحش پرو گفته‌اند این حیوانات را که مورد بدرفتاری قرار گرفته بودند با دقت از محفظه‌ها خارج کرده و به مکانی امن منتقل کرده‌اند.
    این مرد ۲۸ ساله که نام او توسط مقامات پرو اعلام نشده است، قصد داشت از طریق فرانسه به کره جنوبی برود. دادستان‌های پرو پرونده‌ای علیه او تشکیل داده‌اند.

    کارشناسان می‌گویند این جانوران بومی منطقه آمازون پرو و احتمالاً منطقه «مادره د دیوس» در جنوب شرقی این کشور هستند.

    تارانتولاها عنکبوت‌هایی بزرگ با بدنی پرمو و پاهایی بلند و ضخیم هستند که عمری نسبتا طولانی دارند و برخی از گونه‌های آنها می‌توانند تا ۳۰ سال هم زنده بمانند.

    این موجودات عمدتاً شکارچی هستند و حشرات، قورباغه‌ها، پرندگان کوچک و دیگر بی‌مهرگان را شکار می‌کنند.

    به گزارش یورونیوز، «والتر سیلوا»، کارشناس در سازمان حیات وحش پرو در این باره گفت: تارانتولاهای بالغ متعلق به گونه‌ای بودند که در فهرست گونه‌های در معرض خطر انقراض پرو قرار دارند.

    طبق گزارشی از سازمان ملل که امسال منتشر شد، قاچاق حیات‌وحش بیش از ۴۰۰۰ گونه جانوری و گیاهی در سراسر جهان از جمله ۳۲۵۰ گونه در معرض خطر را در ۱۶۲ کشور جهان تحت تأثیر قرار داده است.

    مقامات سازمان ملل می‌گویند قاچاق، جمعیت‌های حیات‌وحش را کاهش داده و به اکوسیستم آسیب می‌زند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *