سرهنگ رامین پاشایی روز شنبه اظهار داشت: همزمان با نزدیک شدن به فصل حراج و ارائه تخفیفهای فروشگاهی براساس تقویم میلادی جمعه سیاه، فروشندگان و صاحبان کسب و کارهای مجازی در کشور با استفاده از این فضا و فرصت ایجاد شده، نسبت به ارائه کالا، خدمات و تخفیفهای ویژه اقدام میکنند.
وی ادامه داد: افراد سودجو با سوء استفاده از این موقعیت و با ایجاد صفحات فروشگاهی دروغین عمدتا در شبکه اجتماعی اینستاگرام و یا سایتهای جعلی با ارائه تبلیغات فریبنده مختلف در فضای مجازی و وعده تخفیف ویژه از متقاضیان کلاهبرداری میکنند.
رئیس مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا فراجا افزود: باتوجه به تاریخ این مناسبت در کشور در ۹ آذر سال جاری، اکنون شاهد تحرک فروشندگان و اقدامات کلاهبرداری در کشور هستیم و دریافت گزارشهای مجرمانه در این خصوص درحال افزایش است.
اینستاگرام؛ بستر اصلی کلاهبرداری
وی اظهار داشت: نیاز است هموطنان درصورت تمایل به هرگونه ثبت سفارش و خرید صرفا از سایتهای فروشگاهی، معتبر و مجاز در کشور که دارای مجوزهای قانونی هستند خرید کنند و هرگونه انتقال پول از طریق درگاههای بانکی صورت پذیرد و به هیچ عنوان به تبلیغات اغوا کننده صفحات فروشگاهی در شبکه اجتماعی اینستاگرام که محور و بستر اصلی کلاهبرداری در این زمینه است؛ توجه نکنند.
سرهنگ پاشایی خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت تمایل به خرید از این صفحات، همزمانی دریافت کالا و پرداخت وجه را رعایت کرده و در صورت مواجهه با موارد مجرمانه و مشکوک مراتب را از طریق سرشماره ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا منعکس کنند.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
دیدگاهتان را بنویسید