سرهنگ سعید پیرزاد ضمن بیان این که بسیاری از شهروندان با مراجعه به پلیس فتای تهران بزرگ مدعی شدند که مبالغی به صورت غیر مجاز از حسابهایشان برداشته شده، گفت: پس از دریافت اظهارات مالباختگان، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت و تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند. در تحقیقات اولیه مشخص شد قربانیان این پرونده عموما پس از خرید از فروشگاههای زنجیرهای معتبر و شناخته شده در تهران، حسابشان خالی شده است و به صورت اسکیمر مورد کلاهبرداری قرار گرفتهاند.
جانشین پلیس فتا تهران افزود: در روند پیگیری پرونده، پلیس به سرنخهای جدیدی رسید و در نتیجه مشخص شد که متهمان با ترفند استخدام در فروشگاههای زنجیرهای در محدوده شمال تهران فعالیت خود را پیش میبردند. با سرعت عمل پلیس این افراد شناسایی و پس از تشریفات قضایی، این باند چهارنفره را در مخفیگاه خود در حاشیه تهران، دستگیر کردند و تعداد زیادی دستگاه اسکیمر و کارت خام در مخفیگاه آنان کشف و ضبط شد.
وی تأکید کرد: این پرونده بیش از ۸۸ نفر شاکی داشته و همچنان تعداد شکات در حال افزایش است.
سرهنگ پیرزاد با بیان این که در این نوع کلاهبرداریها، مجرمان تنها به مبلغی که در حساب متصل به کارت است، دسترسی دارند، خاطرنشان کرد: کلاهبرداران بدون داشتن رمز اصلی امکان برداشت وجه را از حساب ندارند. بنابراین به شهروندان توصیه میشود که جدا کردن کارت اصلی از کارتی که با آن خرید روزانه خود را انجام میدهید و همچنین تغییر رمز دورهای کارتها، بهترین راه برای پیشگیری از وقوع سرقت به این نوع روش است.
وی همچنین توصیه کرد: به هیچ عنوان کارت بانکی خود را در اختیار فروشندگان قرار ندهید. حتما عملیات بانکی و وارد کردن رمز کارت را شخصا انجام دهید. چراکه در صورت نصب اسکیمر بر روی دستگاه کارت خوان، بدون دانستن رمز عبور، امکان برداشت وجه از حساب شخص را ندارند. شهروندان میتوانند در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق مرکز فوریتهای سایبری به شماره تلفن «۰۹۶۳۸۰» و یا سایت پلیس فتا به آدرس «www.fata.gov.ir» اطلاع دهند.
دیدگاهتان را بنویسید