دور تازهای از تحقیقات در پرونده مردی که همسرش را کشت و اموال او را با مدارک جعلی تصاحب کرد، آغاز شد.
به گزارش سایت جنابی، خانواده زنی اوایل سال ۹۳ به اداره پلیس آگاهی تهران مراجعه کردند و خبر دادند چند ماه است که از این زن به نام اکرم خبری ندارند و قصد دارند مفقود شدن او را اعلام کنند. یکی از اعضای خانواده اکرم در اظهاراتی به ماموران گفت: اکرم ۳۳ سال سن دارد و کارمند بانک است. او با پسری به نام شاهین ازدواج کرده و در خانه خودشان زندگی میکنند. از اواخر سال ۹۲، اکرم تلفن همراهش را پاسخ نمیدهد. هر بار هم که برای دیدنش به خانه آنها رفتهایم، شوهرش به ما گفته اکرم نمیخواهد شما را ببیند، چون با شما مشکل دارد و دکتر هم به او توصیه کرده است که شما را نبیند؛ الان هم نمیدانم اکرم کجاست.
به این ترتیب، با ثبت این شکایت و اعلام مفقودی اکرم، تیمی از ماموران اداره آگاهی تهران دست به کار شدند و تحقیقاتشان را برای یافتن او آغاز کردند.
ماموران در اولین گام، شاهین را به اداره آگاهی احضار کردند. شاهین به ماموران گفت: من و اکرم در خردادماه ۹۳ طلاق گرفتیم و دیگر از او خبری ندارم.
شاهین همچنین در اثبات گفتههایش مدارکی مبنی بر جدا شدن از اکرم را به پلیس ارائه داد.
با وجود این، ماموران در ادامه تحقیقات به اظهارات شاهین مشکوک و متوجه شدند که مدارک ارائهشده از سوی شاهین جعلی است. به همین دلیل شاهین بازداشت شد.
پس از آن شاهین مورد بازجویی تخصصی قرار گرفت و همچنان منکر هر گونه اطلاعی از اکرم شد. در ادامه زمانیکه با شواهد و قرائنی روبهور شد که ماموران در رد گفتههای او به دست آورده بودند، لب به اعتراف گشود و گفت: اکرم با مادرش در یک خانه شریک بودند و من او را تحت فشار قرار دادم که سهم خانهاش را بفروشد تا بتوانم برای زندگی خودمان برنامهریزی کنیم، این ماجرا ادامه داشت تا اینکه حدود شش ماه قبل، یک روز زمانی که از خانه مادرش به خانه خودمان آمد گفت خانه فروش نرفته است. آن موقع بود که من عصبی و با اکرم درگیر شدم. در نهایت گلویش را فشار دادم و بعد از چند دقیقه متوجه شدم او جان باخته است.
این مرد جوان که از مظنون تبدیل به متهم شده بود در ادامه اظهاراتش به ماموران گفت: پس از قتل اکرم، جسدش را همراه با یکی از دوستانم به باغی در فیروزکوه بردم و آنجا دفن کردیم.
با به دست آمدن این اطلاعات، تحقیقاتی در مورد گفتههای شاهین آغاز و در ادامه رسیدگی به پرونده مشخص شد او شبی که در حال انتقال جسد اکرم به فیروزکوه بوده توسط پلیس راه جریمه شده است. همچنین تحقیقات نشان داد اکرم به غیر از خانهای که با مادرش شریک بوده، املاک دیگری هم داشته که شاهین با جعل مدارک و وکالتنامه جعلی، املاک و داراییهای اکرم نظیر خودرو، تلفن همراه و دیگر داراییهای همسرش را فروخته یا به افراد دیگری منتقل کرده است.
در پی به دست آمدن این نتایج، تحقیقات وارد مرحله جدیدی شد و بررسیهایی درباره این پرونده باعث شد چند نفر که در حوزه کلاهبرداری فعالیت داشتند، شناسایی شوند.
در ادامه نیز تحقیقات گستردهای در مورد پرونده ادامه داشت تا اینکه چند وقت قبل پرونده با صدور کیفرخواست برای رسیدگی به شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد. اما با توجه به وجود چند ایراد و نقص و با توجه به اینکه مدارک از طریق دفترخانه رسمی جعل شده و در رابطه با آن تصمیمی گرفته نشده بود، پرونده برای رفع نقص مجدداً به دادسرای جنایی تهران فرستاده شد.
حسین روشن، وکیل مدافع خانواده مقتول، درباره جزئیات رسیدگی به پرونده گفت: با توجه به جرایم متعددی که پس از قتل توسط متهم و دوستانش انجام شده و پرونده را دچار پیچیدگی خاصی کرده است، موضوع جهت کشف تمامی حقایق و بررسی ابعاد گسترده جرایم، علیرغم سپری شدن سه سال از وقوع قتل درباره پرونده، تصمیم نهایی اتخاذ نشده و متهم با قرار بازداشت همچنان در ندامتگاه و بازداشت به سر میبرد.
این وکیل دادگستری افزود: متاسفانه در این پرونده شاهد این هستیم که متهمان پس از وقوع جرم اولیه به جای پشیمانی و گرفتن مشاوره برای اعلام اشتباه و جبران آن، برای مخفی کردن جرم اولیه خود مرتکب جرایم متعدد دیگری شدهاند و همین موضوع باعث جریحهدار شدن احساسات خانواده مقتول و افراد جامعه میشود.
دیدگاهتان را بنویسید